www.caperiotaby.se
Valutor:
klädaffär,kläder dam,kläder herr,kläder online,kläder shop
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Lager tillåter, alla beställningar som skickas online skickas vanligtvis för att komma fram till kunder inom 3-5 arbetsdagar. Men om du bor i de mer landsbygdsområdena kan det ta en eller två dagar längre.Internationella order kan hållas uppe i tullen, tyvärr Dessa förseningar ligger utanför vår kontroll och vi kan inte erbjuda någon hjälp i dessa frågor. Som vanligt, Alla paketleveranser i en vecka.

Fraktföretag: EMS, FedEx, DHL etc.Depending på länderna.

Obs! För de kunder som inte tar emot ditt paket inom ovanstående leveranstid, ska vi omedelbart kontakta oss!
Order Avbeställning:

Om du vill avbryta din beställning, måste du maila oss omedelbart. Flertalet beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Leveransorder kan inte avbrytas.

RETURSPOLITIK:

När du har fått felaktiga föremål eller defekta varor, informerar vi oss inom 1-2 dagar efter mottagandet av produkterna för att kvalificera oss för retur eller utbyte. Om du inte ger oss en snabb anmälan, kommer vi inte att godkänna din retur eller byte. Alla Föremål som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. De returnerade skorna ska skickas till leveransadressen vi skickar till dig.

Utbytespolitik:

1.Vi kommer att acceptera utbyten för en annan storlek eller färg inom 7 dagar när du mottar paketet. Kontakta oss med ditt beställnings-ID och beställningsuppgifter som hjälper dig.

2.Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka objekten. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

3.Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaden för fraktkostnaden för utbyta varor till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för din egen skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Leveransavgifter och återbetalningsavgifter är inte återbetalningsbara.

4. Vänligen maila oss spårningsnummer när du skickar paketet tillbaka.

Vi är en professionell online-återförsäljare, alla beställningar kommer levereras rätt till din dörr. Var noga med att du är hemma när paketen anländer till dig.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.caperiotaby.se